KodikosBonus.com el

Συστήματα στο στοίχημα οπαπ

από τον Κωδικός Μπόνους για την
Συστήματα στο στοίχημα οπαπ

Σε αυτό εδώ το άρθρο θα γράψουμε αναλυτικά για τα συστήματα που υπάρχουν στο στοίχημα οπαπ. Τι είναι το μονό στοίχημα και γιατί είναι λάθος να αναφέρει κάποιος “έπαιξα ένα μονό αποδεκτό”;

Τι είναι το παρολί στο στοίχημα; Τι είναι τα συστήματα στο στοίχημα; Μπορούν να αποφέρουν κέρδος; Κέρδη στο στοίχημα και φορολογία: Πως προκύπτει; Ποιες στοιχηματικές εταιρίες επιστρέφουν το φόρο στα κερδισμένα στοιχήματα; Σε όλα αυτά τα καίρια ερωτήματα, θα δώσουμε απαντήσεις.

1. Πως πάμε στοιχήμα – τα βασικά

Αρχικά θα ξεκινήσουμε από το πιο βασικό: Για να τοποθετήσεις ένα στοίχημα, θα πρέπει να έχεις δημιουργήσει έναν προσωπικό λογαριασμό στοιχήματος σε έναν από τους κορυφαίους bookmakers στην Ελλάδα όπως είναι η bet365, η Stoiximan και η Novibet.

Στη συνέχεια ως νέος παίκτης, δικαιούσαι ένα αποκλειστικό bonus πρώτης κατάθεσης στο στοίχημα. Μάθε ποιο είναι το καλύτερο bonus καλωσορίσματος στο kodikosbonus.com.

Τώρα πάμε να δούμε πώς υπολογίζονται όμως τα κέρδη στο στοίχημα; Για παράδειγμα: Έστω ότι ο παίκτης έχει στοιχηματίσει 5 ευρώ, είτε στο live κάποιας εταιρίες όπως είναι η Stoiximan είτε σε pre-game αποδόσεις στοιχημάτων, σε τρία σημεία over 2.5 goals με απόδοση 2.00.

Εφόσον τα σημεία επαληθευτούν ο υπολογισμός των κερδών γίνεται με πολλαπλασιασμό: 2.00*2.00*2.00*5 (που ήταν το ποσό του στοιχηματισμού) = 40 ευρώ. Η επόμενη ερώτηση που θα έκανε ο ίδιος παίκτης είναι αν παρακρατείται κάποιος φόρος: Η απάντηση είναι πως για να φορολογηθεί ένα δελτίο στοιχήματος πρέπει το καθαρό κέρδος να ξεπερνάει τα 100 ευρώ.

Ωστόσο, όλες οι μεγάλες στοιχηματικές πλέον όπως είναι η bet365, η Stoiximan και η Novibet ΔΕΝ σου παρακρατάνε φόρο για οποιοδήποτε ποσό σε οποιοδήποτε κερδισμένο στοίχημα. Επιστροφή φόρου έχει και το Pamestoixima του ΟΠΑΠ για στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί online. Προσοχή! Στα επίγεια καταστήματα ΟΠΑΠ ο φόρος παρακρατείται κανονικά!

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό προσφοράς της bet365, να εγγραφείτε στο λογαριασμό σας και να επωφεληθείτε από εκπληκτικές προσφορές. Φυσικά, όλα τα συστήματα στοιχημάτων είναι διαθέσιμα.

2. Τρόποι στοιχηματισμού

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τοποθετήσει κάποιος ένα στοίχημα. Ποιοι είναι αυτοί; Πάμε να τους δούμε αναλυτικά.

  • Μονό στοίχημα: Όπως προδίδει και η λέξη αναφέρεται σε ένα στοίχημα που τοποθετείται μόνο του σε ένα αθλητικό γεγονός. Μπορεί να είναι στοίχημα για την τελική έκβαση ενός αγώνα (1Χ2), μπορεί να είναι στοίχημα για το πόσα γκολ/κόρνερ/κάρτες θα σημειωθούν σε έναν αγώνα (under/over). Το μεγαλύτερο και συχνότερο λάθος που θα ακούσεις εκεί έξω είναι: “Έπαιξα ένα μονό αποδεκτό”. Παλιότερα, το να παίξεις μονό στοίχημα δεν ήταν αποδεκτό σε όλους τους bookmakers, αφού κάποτε οι τριάδες και οι τετράδες ήταν επιβεβλημένες, κι έτσι όσοι bookmakers σου έδιναν αυτή τη δυνατότητα διαφήμιζαν ότι “σε εμάς μπορείτε να παίξετε και μονά αποδεκτά”. Πλέον, σε όλους τους bookmakers τα μονά στοιχήματα είναι αποδεκτά, οπότε τώρα έμαθες γιατί η έκφραση “μονό αποδεκτό” είναι λάθος.
  • Παρολί: Τι είναι το παρολί στο στοίχημα; Ο συνδυασμός δύο ή περισσότερων επιλογών σε αθλητικά γεγονότα. Μπορεί να περιλαμβάνουν σημεία όπως την τελική έκβαση ενός αγώνα (1Χ2), under/over, gg/ng, πρώτο σκόρερ και οτιδήποτε άλλο βάλετε στον νου. Φυσικά, για να θεωρηθεί κερδισμένο ένα δελτίο παρολί θα πρέπει όλα τα γεγονότα που έχετε επιλέξει να επαληθευτούν ως κερδισμένα. Ποια η διαφορά ενός παρολί με ένα bet builder δελτίο; Στο παρολί πρέπει να τοποθετήσεις σημεία από διαφορετικούς αγώνες, ενώ στο bet builder σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις πολλά σημεία από τον ίδιο αγώνα.

Συστήματα στο στοίχημα. Στην ουσία πρόκειται για πολλαπλές επιλογές αθλητικών γεγονότων όπως σε ένα παρολί, ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο να πληρωθείτε ακόμα κι αν χάσετε μία από τις επιλογές σας. Αυξήστε τις πιθανότητές σας στο στοίχημα στο ποδόσφαιρο υπολογίζοντας μαθηματικά τις πιθανότητες νίκης σας. Πλήρης οδηγός για τους τύπους και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Πώς λειτουργεί αυτό; Όσο αυξάνετε τις στοιχηματικές σας επιλογές σε ένα κουπόνι, το λογισμικό της στοιχηματικής σελίδας στην οποία παίζετε θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά υπό-κουπόνια (στήλες), τα οποία θα πληρώνουν κέρδη ανάλογα με τους συνδυασμούς των επιλογών που έχετε πιάσει.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να θέλετε να ελέγξετε τον κωδικό προσφοράς της bet365, όπου θα λάβετε ένα σταθερό μπόνους μετά την εγγραφή σας. Ελέγξτε τις αποδόσεις του bookmaker, οι οποίες είναι από τις υψηλότερες στην αγορά.

Το κόστος του κουπονιού σας θα ανεβαίνει ανάλογα με τον αριθμό των διαφορετικών στηλών που δημιουργούνται. Υπάρχουν πολλά είδη συστήματος στο στοίχημα πάμε να δούμε μερικά από τα πιο διαδεδομένα:

  • Τρίξι (Trixie): Σε ένα σύστημα Trixie επιλέγονται 3 προγνωστικά τα οποία συνδυάζονται σε 4 στοιχήματα, τρία διπλά και ένα τριπλό. Για να κερδίσει, απαιτείται τουλάχιστον δύο προγνωστικά να είναι σωστά, με το ακριβές κέρδος να εξαρτάται από τον αριθμό των προγνωστικών που επαληθεύτηκαν.
  • Γιάνκι (Yankee): Σε ένα σύστημα Yankee επιλέγονται τέσσερα προγνωστικά τα οποία συνδυάζονται σε 11 στοιχήματα, έξι συνδυασμούς των δύο, τέσσερις συνδυασμούς των τριών και έναν συνδυασμό των τεσσάρων. Για να κερδίσει, απαιτείται τουλάχιστον δύο προγνωστικά να είναι σωστά, με το ακριβές κέρδος να εξαρτάται από τον αριθμό των προγνωστικών που επαληθεύτηκαν.
  • Καναδικό / Σούπερ Γιάνκι (Super Yankee): Το καναδικό ή Σούπερ Γιάνκι στοίχημα είναι παρόμοιο με το στοίχημα Γιάνκι, αλλά με αυξημένα στοιχηματικά ποσά, τα οποία δίνουν μεγαλύτερες αποδόσεις και μεγαλύτερα κέρδη. Το Καναδικό ή Σούπερ Γιάνκι είναι ένα στοίχημα 5 επιλογών που αποτελείται από με 26 στοιχήματα: 10 διπλά, 10 τριπλά, 5 τετραπλά και ένα πενταπλό παρολί. Για να κερδίσει, απαιτείται τουλάχιστον δύο προγνωστικά να είναι σωστά, με το ακριβές κέρδος να εξαρτάται από τον αριθμό των προγνωστικών που επαληθεύτηκαν.
  • Χάιντς (Heinz): Το Χάιντς είναι ένα στοίχημα 6 επιλογών που αποτελείται από 57 στοιχήματα: 15 διπλά, 20 τριπλά, 15 τετραπλά, 6 πενταπλά και 1 εξαπλό παρολί. Για να κερδίσει, απαιτείται τουλάχιστον δύο προγνωστικά να είναι σωστά, με το ακριβές κέρδος να εξαρτάται από τον αριθμό των προγνωστικών που επαληθεύτηκαν.
  • Σούπερ Χάιντς (Super Heinz): Το Σούπερ Χάιντς είναι ένα στοίχημα 7 επιλογών που αποτελείται από 120 στοιχήματα: 21 διπλά, 35 τριπλά, 35 τετραπλά, 21 πενταπλά, 7 εξαπλά και ένα επταπλό παρολί. Για να κερδίσει, απαιτείται τουλάχιστον δύο προγνωστικά να είναι σωστά, με το ακριβές κέρδος να εξαρτάται από τον αριθμό των προγνωστικών που επαληθεύτηκαν.
  • Γολιάθ (Goliath): Το Γολιάθ είναι ένα στοίχημα 8 επιλογών που αποτελείται από 247 στοιχήματα: 28 διπλά, 56 τριπλά, 70 τετραπλά, 56 πενταπλά, 28 εξαπλά, 8 επταπλά και ένα οκταπλάσιο παρολί. Για να κερδίσει, απαιτείται τουλάχιστον δύο προγνωστικά να είναι σωστά, με το ακριβές κέρδος να εξαρτάται από τον αριθμό των προγνωστικών που επαληθεύτηκαν.

Μπορείτε να βρείτε όλα αυτά τα συστήματα στον ελληνικό κολοσσό του στοιχήματος. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς Novibet κατά την εγγραφή σας και λάβετε εκπληκτικά δώρα. Επιλέξτε το αγαπημένο σας άθλημα και στοιχηματίστε με τα πιο δημοφιλή συστήματα της αγοράς.

3. Στοιχήματα σε bookmakers – πως να το κάνετε;

Στην Ελλάδα μπορείς να στοιχηματίσεις στους τέσσερις κορυφαίους bookmakers όπως είναι η bet365, η Novibet και η Stoiximan. Φυσικά υπάρχει και το πάμε στοίχημα του ΟΠΑΠ.

Ωστόσο, σε όποιον bookmaker κι αν διαλέξετε να τοποθετήσετε το στοίχημά σας, ορίστε μερικές χρήσιμες συμβουλές: Πρώτη και σημαντικότερη είναι να φροντίσετε ο bookmaker να λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα, ώστε να μην βρεθείτε προ δυσάρεστης εκπλήξεως.

Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα για παίκτες που κέρδισαν στοιχήματα και δεν τα πληρώθηκαν επειδή οι bookmakers δεν δρούσαν νόμιμα στη χώρα. Οι στοιχηματικές εταιρίες που αναφέρονται μέσα σε αυτό το κείμενο λειτουργούν 100% νόμιμα στην Ελλάδα.

Δεύτερη χρήσιμη συμβουλή: Φροντίστε να είστε πλήρως εξειδικευμένοι με το αντικείμενο στο οποίο στοιχηματίζετε. Είτε πρόκειται για ένα συγκεκριμένο άθλημα, είτε για μία συγκεκριμένη αγορά στοιχηματισμού, φροντίστε να γνωρίζετε που τοποθετείτε τα χρήματά σας.

Τρίτη και τελευταία συμβουλή: Χρησιμοποιείστε όλα τα εργαλεία που σας προσφέρει ένας bookmaker. Είτε πρόκειται για τα bonus καλωσορίσματος, είτε πρόκειται για αγώνες με 0% γκανιότα, είτε για το cash out. Διαβάστε, ενημερωθείτε γι' αυτά και προσθέστε τα στη στοιχηματική σας φαρέτρα. Μπορεί να σας χρειαστούν οποιαδήποτε στιγμή.

Τέτοιοι ειδικοί κωδικοί που ξεκλειδώνουν εκπληκτικές προσφορές και εκπτώσεις θα σας βοηθήσουν σίγουρα στο στοίχημά σας. Δείτε τους καλύτερους κωδικούς προσφοράς των ελληνικών στοιχηματικών εταιρειών και επιλέξτε τον αγαπημένο σας.

4. FAQ

4.1 Ποιοι τρόποι στοιχηματισμού υπάρχουν;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τοποθετήσει κάποιος ένα στοίχημα. Ποιοι είναι αυτοί; Το μονό στοίχημα, το παρολί και τα συστήματα. Όλους τους αναλύσαμε στο κείμενο.

4.2 Που μπορώ να τοποθετήσω τα στοιχήματά μου;

Επιλέξτε έναν αδειοδοτημένο bookmaker στην Ελλάδα όπως είναι η bet365, η Novibet και η Stoiximan και τοποθετήστε με ασφάλεια τα στοιχήματά σας.

4.3 Ποιο σύστημα εγγυάται 100% κέρδη;

Δεν υπάρχει κανένα σύστημα που να εγγυάται 100% κέρδη. Ωστόσο, υπάρχουν συστήματα στο στοίχημα που σας εγγυόνται συχνές επιστροφές χρημάτων. Trixie, Yankee, Heinz, Super Heinz είναι μερικά από τα συστήματα στο στοίχημα οπαπ.

σχόλια ΣυστήματαΣτοΣτοίχημαΟπαπ
Σχόλια (0)
Παίξε υπεύθυνα