KodikosBonus.com el

Πώς υπολογίζεται τις αποδόσεις σε έναν bookmaker;

από τον Σάκης Καραγιάννης για την
Πώς υπολογίζεται τις αποδόσεις σε έναν bookmaker;

Σε αυτό το κείμενο θα εξηγήσουμε πως να υπολογίσετε τις αποδόσεις σε έναν bookmaker. Λαμβάνουμε σε τακτική βάση ερωτήματα σχετικά με αυτό το θέμα, γεγονός που δείχνει ότι είναι σημαντικό για εσάς. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν προκαλεί έκπληξη γιατί όλοι θέλουμε να στοιχηματίζουμε μόνο σε αγώνες με υψηλές πιθανότητες να κερδίσουμε τον bookmaker.

Πώς υπολογίζεται τις αποδόσεις σε έναν bookmaker;

Bookmaker Προσφορά
Betshop Μπορείτε να βρείτε Χαμηλή γκανιότα στο ποδόσφαιρο, Bet Builder* και Live Streaming*, Πολλά ειδικά και combo bets. Απλά χρησιμοποιήστε τον κωδικό BVIP
Stoiximan Μπορείτε να βρείτε Φτιαγμένη στα «θέλω» του Έλληνα παίκτη, Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα, Κορυφαίο εμπειρία Live Betting. Απλά κάντε κλικ στον σύνδεσμο.
bet365 Μπορείτε να βρείτε Πλούσιο Live Betting με Live Streaming*, Ασφαλείς & γρήγορες συναλλαγές και αλλα. Απλά χρησιμοποιήστε τον κωδικό BVIPGR
Novibet Μπορείτε να βρείτε Ασιατικά χάντικαπ & πολλά ειδικά, Live Streaming* & Cash Out*, Μεγαλύτερα όρια μέσω του Bet Referral. Απλά χρησιμοποιήστε τον κωδικό BVIP

Παρακάτω στο κείμενο θα βρείτε τον τύπο για το πως βγαίνουν οι αποδόσεις και προκύπτει το valuebetting, καθώς επίσης και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το κέρδος μέσω της τοποθέτησης στοιχημάτων. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πράγματα όπως τι είναι το surebet και πως μπορώ να έχω 100% κέρδος στο στοίχημα.

1. Είναι δυνατόν να υπολογίσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε στα στοιχήματα

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να είστε μαθηματικός με Νόμπελ για να γνωρίζετε πως να υπολογίζετε τα κέρδη των στοιχημάτων και την πιθανότητα κερδών στο αθλητικό στοίχημα. Ωστόσο, θα πρέπει να δράτε πάντα με τον γνώμονα πως δεν υπάρχουν “σιγουράκια” στον αθλητισμό, επομένως είναι αδύνατο να εκτιμηθεί η πιθανότητα νίκης με 100% βεβαιότητα.

Φυσικά, υπάρχουν κάποιοι παίκτες ή κάποιες ομάδες που έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουν έναν αγώνα από άλλες. Είτε λόγω καλύτερων ικανοτήτων, υψηλής φόρμας ή ενδεχομένως λόγω απουσίας κάποιου σημαντικού παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε έναν δωρεάν διαγωνισμό στοιχημάτων 1x2.

Ακόμα όμως κι όλα αυτά τα ενδεχόμενα δεν εγγυώνται ότι το φαβορί μιας αναμέτρησης θα κερδίσει τον αγώνα 100%, ούτε εγγυάται πως ακόμα κι αν προηγηθεί το φαβορί θα μπορέσει να κρατήσει μέχρι τέλους τη νίκη. Πάρτε για παράδειγμα τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2005 μεταξύ Μίλαν – Λίβερπουλ.

Πάντα θα υπάρχουν εκπλήξεις στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό και γι' αυτό ακριβώς το λόγο δεν μπορείς να προβλέψεις αγονα με 100% επιτυχία για το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει τον κανόνα πως ορισμένα γεγονότα είναι πιο επικερδή στοιχηματικά από κάποια άλλα.

Και το σημείο εκκίνησης για να αξιολογήσετε εάν θα προσθέσετε ένα σημείο στο κουπόνι στοιχήματός σας, θα πρέπει να είναι ο υπολογισμός της πιθανότητας στο στοίχημα. Ο οδηγός “πως να υπολογίσετε τις πιθανότητες για να κερδίσετε στο στοίχημα” μόλις ξεκίνησε και θα τον διαβάσετε παρακάτω.

2. Τι είναι το valuebet;

Η αξιολόγηση των πιθανοτήτων των ομάδων σε ένα στοιχηματικό αγώνα είναι πάντα κάπως ρευστή και δυσδιάκριτη. Εσείς αποφασίζετε τι θα λάβετε υπόψη κατά την εκτίμηση της πιθανότητας σε ένα αθλητικό γεγονός. Για να αξιολογήσετε την πιθανότητα να κερδίσετε στα στοιχήματα, δείτε κριτήρια όπως:

 • Τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων (Head 2 Head).
 • Τους τελευταίους αγώνες των δύο ομάδων, ήτοι, τη φόρμα.
 • Τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων.
 • Τους τραυματισμούς.
 • Τις μεταγραφές.
 • Τις εντός κι εκτός έδρας επιδόσεις των δύο ομάδων αντίστοιχα.
 • Που γίνεται ο αγώνας και τι ώρα (οι περιβαλλοντικές συνθήκες παίζουν ρόλο).
 • Αν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει rotation σε μία από τις δύο ομάδες ή και στις δύο.

Αυτά είναι μερικά από τα σημαντικά κριτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψη, ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι πολλοί παράγοντες. Το πιο σημαντικό είναι να ποντάρεις σε αυτόν που κατά τη γνώμη σου έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει λαμβάνοντας υπόψιν τα κριτήρια που έχετε θέσει. Σε αυτό το πλαίσιο αξίζει να αναφέρουμε τα λεγόμενα valuebet ή αλλιώς στοιχήματα αξίας.

Αυτό το πράγμα ουσιαστικά σημαίνει ότι η πιθανότητα να κερδίσετε ένα στοίχημα είναι μεγαλύτερη απ' ότι φαίνεται στις πιθανότητες άρα και στις προσφερόμενες αποδόσεις. Πάμε να το δούμε το value betting και με παράδειγμα:

 • Έστω ότι προσμετρώντας τα παραπάνω κριτήρια που είπαμε δίνετε σε μία ομάδα 55% πιθανότητες για να νικήσει έναν αγώνα. Η απόδοση είναι 1.80.
 • Στη συνέχεια έχουμε τον εξής τύπο: 55% x 1.80 = 99% και έπειτα αφαιρείτε 99% - 100% = -1.
 • Επειδή η τιμή είναι αρνητική δεν υπάρχει κάποιο value bet ή αλλιώς στοίχημα αξίας.
 • Έστω όμως ότι υπολογίζετε τις πιθανότητες για νίκη της ίδιας ομάδας στο 65%. Τότε έχουμε: 65% x 1.80 = 117% και στη συνέχεια 117% - 100% = 17%.
 • Το αποτέλεσμα είναι θετικό, άρα προκύπτει και value bet. Όσο πιο υψηλό το ποσοστό τόσο μεγαλύτερο το valuebet.

Το πιο σημαντικό πράγμα όταν ψάχνετε για valuebet είναι οι αναλυτικές σας ικανότητες. Εάν οι υπολογισμοί σας δείξουν ότι η ομάδα που αδικείται από τις αποδόσεις από τους bookmakers έχει πιθανότητες να κερδίσει τότε η αξία του στοιχήματος θα είναι υψηλή. Και επιβεβαιωθεί η πρόβλεψή σας, μπορείτε να κερδίσετε πολλά.

Για να εξασκήσετε τις ικανότητές σας στην ανάλυση, χρησιμοποιήστε το μεγαλύτερο πρακτορείο στοιχημάτων στον κόσμο. Ελέγξτε τον κωδικό μπόνους* bet365 και εξασκηθείτε στην ανάλυση αγώνων με τις καλύτερες διαθέσιμες αποδόσεις.

3. Surebet – είναι 100% πιθανό να κερδίσετε;

Η λέξη σίγουρο σημαίνει ότι κάτι είναι 100% πως θα γίνει. Λοιπόν, τι είναι το surebet ή αλλιώς arbitrage; Είναι σίγουρο ότι μπορεί να προκύψει κέρδος 100% από το surebet; Θεωρητικά ναι, ωστόσο πρέπει να έχετε ορισμένες επιφυλάξεις.

Τι είναι το surebet; Surebet προκύπτει όταν τοποθετούμε δύο αντικρουόμενα στοιχήματα σε δύο ή περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες. Για παράδειγμα το over 2.5 goals στον αγώνα της Μπαρτσελόνα vs Ρεάλ Μαδρίτης στη X στοιχηματική εταιρία και το under 2.5 goals στον ίδιο αγώνα στη Ψ στοιχηματική εταιρία.

Η βασική προϋπόθεση είναι πως για να προκύψει ένα surebet θα πρέπει να κερδίσετε ανεξάρτητα από την έκβαση του δελτίου σας. Πάμε να δούμε ένα παράδειγμα που προκύπτει surebet:

 • Έστω ότι στον αγώνα Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης το over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 2.10 στη Χ στοιχηματική εταιρία και το under 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 2.10 στη Ψ στοιχηματική εταιρία. Ποντάροντας από 50 ευρώ και στο under 2.5 goals και στο over 2.5 goals η επιστροφή χρημάτων που θα λάβετε είναι 105 ευρώ ανεξάρτητα από το αν θα σημειωθούν over 2.5 ή under 2.5 goals. Εσείς θα έχετε ποντάρει 100 ευρώ και ανεξάρτητα του αποτελέσματος θα λάβετε 105 ευρώ. Αυτό είναι το surebet.

Ακούγεται ωραίο, αλλά να θυμάστε ότι είναι μία στρατηγική για να κερδίσετε μικρά ποσά. Να έχετε στον νου ότι οι στοιχηματικές καταλαβαίνουν τους παίκτες που κάνουν surebet και δεν είναι κάτι που επικροτούν. Αξίζει λοιπόν να γνωρίζετε τι είναι το surebet αλλά να είστε προσεκτικοί και όχι υπεραισιόδοξοι με αυτό.

Μόλις αποφασίσετε να παίξετε, αξίζει να ελέγξετε σε ποιον bookmaker να παίξετε. Ελέγξτε τις καλύτερες εφαρμογές στοιχημάτων για κινητά και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα.

4. Πως μπορώ να υπολογίσω τις πιθανότητες μου να κερδίσω σε έναν bookmaker

Ο ευκολότερος τρόπος για να υπολογίσετε την πιθανότητα να κερδίσετε ένα στοίχημα είναι να χρησιμοποιήσετε τις αποδόσεις του bookmaker. Πως γίνεται αυτό; Με τον μαθηματικό τύπο που θα δούμε παρακάτω.

Έστω ότι ο αγώνας είναι Πολωνία – Νήσοι Φερόες για τα προκριματικά του Euro 2024 και το ποσοστό νίκης για τους Πολωνούς -σύμφωνα με τους bookmakers- είναι 1.15. Τι ποσοστά έχετε να κερδίσετε το στοίχημά σας αν ποντάρετε στην ομάδα του Λεβαντόφσκι;

Ο τύπος που το ορίζει αυτό είναι: διαιρείτε το 1 με το 1.15 και πολλαπλασιάζετε με το 100. Άρα: 1/1.15 = 0.87 και έπειτα 0.87 x 100 = 87%. Αυτό σημαίνει ότι οι Πολωνοί έχουν 87% πιθανότητες να κερδίσουν τον αγώνα. Αξίζει όμως να ποντάρουμε σε αυτό το 1.15; Αυτό θα το δούμε παρακάτω στο κείμενο με τον ορισμό για το τι είναι valuebet και τι όχι.

Τι μπορείτε να κάνετε με αυτό το ποσοστό που έχετε στα χέρια σας; Λοιπόν αξίζει να θέσετε τα δικά σας κριτήρια και να αξιολογήσετε τις πιθανότητες. Πως θα γίνει αυτό; Πάμε να δούμε.

Αλλά πρώτα ελέγξτε τον κωδικό promo της Betshop, εγγραφείτε στο λογαριασμό σας και λάβετε εκπληκτικά δώρα που θα σας βοηθήσουν ενώ παίζετε.

5. FAQ

5.1 ❓ Πως να υπολογίσετε τις πιθανότητες νίκης και τις αποδόσεις όπως οι bookmakers;

Ο τύπος που μετατρέπει τις πιθανότητες νίκες σε ποσοστό επί τοις εκατό είναι: 1 διά την απόδοση της ομάδας που προσφέρει ο bookmaker επί 100 (1/x *100).

5.2 ❓ Κάνουν λάθη οι στοιχηματικές όταν αναλύουν την πιθανότητα κερδών;

Ναι, αν και αυτό συμβαίνει σπάνια. Υπάρχουν φορές που αυτοί που βγάζουν τις αποδόσεις στις στοιχηματικές καθορίζουν λάθος τις τιμές και θέτουν πολύ χαμηλές ή πολύ υψηλές αποδόσεις.

5.3 ❓ Γιατί έχει σημασία η πιθανότητα να κερδίσετε ένα στοίχημα;

Εάν ξέρετε πως να υπολογίζετε τις αποδόσεις με έναν bookmaker, μπορείτε να προσδιορίσετε τις πιθανότητες σας να κερδίσετε το στοίχημά σας. Σε αυτό το κείμενα είδαμε πως να υπολογίζετε τις αποδόσεις και τις πιθανότητες σε έναν bookmaker.

σχόλια Πώς υπολογίζεται τις αποδόσεις σε έναν bookmaker;
Σχόλια (0)
Παίξε υπεύθυνα