KodikosBonus.com el

Διαγωνισμός στοιχημάτων 1Χ2 - 1x2 Contest

από τον Κωδικός Μπόνους για την
Διαγωνισμός στοιχημάτων 1Χ2 - 1x2 Contest

Στο παρόν άρθρο θα γράψουμε για τον διαγωνισμό στοιχημάτων 1Χ2. Το τί ακριβώς είναι αυτός ο διαγωνισμός στοιχημάτων 1Χ2, πώς μπορεί κάποιος να συμμετέχει αλλά και όλα τα βραβεία θα τα δούμε πιο κάτω στο κείμενο.

Επίσης, πέρα από το τι είναι ο διαδικτυακός διαγωνισμός στοιχημάτων 1Χ2, θα δούμε τι είναι το στοίχημα 1Χ2, θα δούμε τους κανόνες του διαδικτυακού στοιχηματικού τουρνουά 1Χ2 και τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό, αν αυτός ο διαγωνισμός στοιχημάτων 1Χ2 που διεξάγεται από το kodikobonus είναι δωρεάν – δηλαδή χωρίς να πληρώνεις για τη συμμετοχή σου.

1. Στοίχημα σε 1Χ2 – τι είναι;

Πριν περάσουμε να δούμε όλα τα διαδικαστικά του διαγωνισμού, ας γράψουμε μερικές γραμμές για το τι σημαίνει 1Χ2 στο στοίχημα. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της αγοράς 1Χ2 είναι πως είναι πάρα πολύ εύκολη στην κατανόηση.

Ακόμα και ένας αρχάριος στο χώρο του στοιχήματος μπορεί να ποντάρει σε αυτή την αγορά πολύ εύκολα. Για παράδειγμα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα Μίλαν – Γιουβέντους, ο άσος (1) αντιπροσωπεύει τη νίκη της Μίλαν, το διπλό (2) τη νίκη της Γιουβέντους και το Χ την ισοπαλία.

Αγορά 1Χ2 μπορείτε να βρείτε σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες (bet365, Stoiximan, PAmestoixima, Novibet), σε όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποια θα είναι η τελική έκβαση του αγώνα, δηλαδή τον νικητή στα 90' παιχνιδιού.

Είναι πραγματικά τόσο απλό όσο ακούγεται. Τώρα λοιπόν που κατανοήσατε τι είναι το στοίχημα 1Χ2 πάμε να δούμε και τι είναι ο διαδικτυακός διαγωνισμός αθλητικού στοιχήματος 1Χ2 με πραγματικά έπαθλα που διεξάγεται στο bonuscodes.

Αν σας αρέσει να στοιχηματίζετε σε αθλητικά γεγονότα με bookmakers, τότε θα πρέπει σίγουρα να ελέγξετε τους καλύτερους κωδικούς προσφοράς σε bookmakers στην Ελλάδα. Εκεί μπορείτε να συγκρίνετε τους bookmakers και να δείτε πού υπάρχει ο καλύτερος κωδικός.

2. 1Χ2 διαγωνισμός στοιχημάτων περί τίνος πρόκειται;

Τι είναι ο διαγωνισμός στοιχημάτων 1Χ2 που διεξάγεται από το bonuscodes; Στην ουσία πρόκειται για ένα διαγωνισμό ο οποίος είναι ο ίδιος με τον διαγωνισμό στα γραφεία στοιχημάτων, με τη μόνη διαφορά ότι είναι εντελώς δωρεάν.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός tipster όπου μπορούν να στοιχηματίσουν σε αθλητικά γεγονότα και να κατατάξουν τον εαυτό τους κι ανάλογα την κατάταξη κερδίζουν και το αντίστοιχο έπαθλο! Ο διαγωνισμός 1x2 είναι μια εξαιρετική μορφή ψυχαγωγίας για όλους τους λάτρεις του αθλητισμού και του στοιχήματος.

Κάθε μέρα προσθέτουμε ερωτήσεις με αποδόσεις και οι συμμετέχοντες προβλέπουν τα αποτελέσματα των αγώνων. Επιπλέον, βραβεύουμε με €5 τον καλύτερο παίκτη της ημέρας. Υπάρχουν βραβεία για τον online 1Χ2 διαγωνισμό στοιχημάτων που είναι καθημερινά, εβδομαδιαία, μηνιαία αλλά και εποχιακά, τα οποία θα δούμε αναλυτικά πιο κάτω στο κείμενο.

Προς το παρόν έχετε στον νου ότι όλα αυτά είναι δωρεάν. Δηλαδή το bonuscodes.com σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε βραβεία με αληθινά χρήματα στο διαδίκτυο συμμετέχοντας εντελώς δωρεάν στο διαγωνισμό tipsters 1Χ2.

Δείτε ακόμη πώς να προβλέψετε παιχνίδια μέσω διαφόρων αριθμητικών ενεργειών και να απογειώσετε το στοίχημά σας σε άλλο σημείο.

Αν ο ανταγωνισμός μας δεν είναι αρκετός για εσάς και θέλετε να παίξετε σε έναν bookmaker αλλά δεν ξέρετε ποιον να επιλέξετε; Δείτε τους καλύτερους νόμιμους bookmakers στην Ελλάδα και επιλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα.

3. Πώς να εγγραφείτε στον διαγωνισμό στοιχημάτων 1Χ2

Αφού είδαμε και κατανοήσαμε τι είναι το στοίχημα 1Χ2 και στη συνέχεια αναλύσαμε τι είναι ο διαδικτυακός διαγωνισμός στοιχημάτων με βραβεία πραγματικών χρημάτων, πάμε να δούμε πώς μπορεί κάποιος να εγγραφεί στον διαγωνισμό στοιχημάτων 1Χ2.

Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο site bonuscodes.com απλά πατώντας “Εγγραφή” που βρίσκεται πάνω δεξιά. Μόλις το κάνετε αυτό θα εμφανιστεί μία καρτέλα όπου θα χρειαστεί να συμπληρώσετε κάποια έγκυρα στοιχεία.

Μόλις τα συμπληρώσετε, πατήστε “Εγγραφή” κι αυτό ήταν. Μόλις δημιουργήσετε λογαριασμό στη σελίδα μας, πηγαίνετε στην καρτέλα “Διαγωνισμός 1Χ2” που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας και απλά κάντε ένα κλικ στο πράσινο που κουμπί “Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό”.

Αυτό ήταν! Το μόνο που μένει είναι να στοιχηματίσετε σε αθλητικά γεγονότα στην καρτέλα "Σημερινές ερωτήσεις" και οι καλύτεροι θα αποκτήσουν έπαθλα από το bonuscodes.

Θα βρείτε επίσης έναν εύκολο τρόπο για να εγγραφείτε στην bet365. Απλά διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τα αθλητικά στοιχήματα bet365 και θα μάθετε τα πάντα λεπτομερώς.

4. Ποιοι είναι οι κανόνες του διαγωνισμού 1Χ2

Γράψαμε για τον online διαγωνισμό αθλητικών tipster και πώς μπορεί να δηλώσει κάποιος συμμετοχή σε αυτόν και μάλιστα δωρεάν. Πάμε να δούμε και τους κανόνες του διαδικτυακού στοιχηματικού τουρνουά 1Χ2.

Καθημερινά ο διαχειριστής του διαγωνισμού θα προσθέτει ερωτήσεις με αποδόσεις για διαφορετικά αθλητικά γεγονότα. Ο χρήστης απαντώντας σωστά στην ερώτηση θα λαμβάνει τον αριθμό των πόντων που αντιστοιχούν στη συγκεκριμένη απόδοση.

Σε περίπτωση λανθασμένης απάντησης ο χρήστης δεν θα αποκτήσει νέους πόντους. Οι πόντοι συλλέγονται σε κάθε κύκλο και καθορίζουν πως θα διαμοιραστεί το χρηματικό έπαθλο ανάλογα θέση στον διαγωνισμό.

Οι ερωτήσεις του διαγωνισμού αναφέρονται στις κανονικές ώρες των αγώνων. Εάν το περιεχόμενο της ερώτησης δεν ορίζει διαφορετικά, ο χρόνος που περιλαμβάνει την παράταση και τα πέναλτι δεν λαμβάνεται υπόψη. Αυτοί είναι μερικοί από τους κανόνες του δωρεάν διαδικτυακού στοιχηματικού τουρνουά 1Χ2. Όλοι οι κανόνες μπορούν να βρεθούν στο bonuscodes.

5. Χρηματικό έπαθλο σε διαγωνισμό στοιχημάτων 1Χ2

Πάμε να δούμε και τα βραβεία του τουρνουά στοιχημάτων 1Χ2 που περιλαμβάνουν πραγματικά χρήματα! Οι επτά καλύτεροι χρήστες με τον μεγαλύτερο αριθμό πόντων θα αποκτήσουν τα βραβεία τους και θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο των 150€.

Τα βραβεία θα σταλούν σε λογαριασμούς PayPal μετά από την επαλήθευση των χρηστών. Το χρηματικό έπαθλο μπορεί να αλλάξει. Με τη λίστα των βραβείων ανά θέση να δίνει 50€ στην 1η θέση, 25€ στη 2η θέση, 15€ στην 3η θέση, 10€ στην 4η θέση και από 5€ στις θέσεις 5 εως 7.

Μαζί με το έπαθλο το «Κουπόνι της Ημέρας» το εβδομαδιαίο prize pool φτάνει τα 150€ κάθε εβδομάδα! Φυσικά περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία του διαγωνισμού στοιχημάτων 1Χ2 θα βρείτε στη σελίδα bonuscodes.com στην καρτέλα με τους κανόνες.

σχόλια Διαγωνισμός στοιχημάτων 1Χ2 - 1x2 Contest
Σχόλια (0)
Παίξε υπεύθυνα